UW VERHAAL VERTELD, GESCHILDERD MET LICHT!
 
Voor ik op de knop druk, luister ik eerst naar uw verhaal en uw boodschap.

Visual creation gaat over "well being". Mensen zich doen goed voelen met beelden. Dat doen we door subtiel te schilderen met lichteffecten, zowel binnen als buiten.

Samen geschiedenis en mooie herinneringen maken...

Uw fotograaf is beroepsfotograaf die beschikt over alle nodige kwalificaties en is lid van de volgende associaties:
beroepsfotografen be.png
fep.jpg
Z55_1376.JPG

DE FOTOGRAAF

Op de homepage ziet u de Gevabox van mijn vader die ik kreeg eind jaren '70.  Hij kocht het toestel voor Expo '58 en gaf het aan mij toen ik ongeveer 15 was.  Ik heb het nog altijd.  Mijn vader werkte decennia lang voor Agfa; gefascineerd door zijn donkere kamer bij ons thuis, kreeg ik de liefde voor fotografie met de paplepel ingegoten.

De fotografie-poot is gegroeid uit het IT bedrijf dat ik al bijna 30j run en waarvoor we voor websites en web-toepassingen ook veel reportages maken. Onze klanten zijn uitsluitend veeleisende multinationals en overheden. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een creatieve duizendpoot ben...

 

Tijdens een reportage gaat het er heel gemoedelijk aan toe. Iedereen zal zich op zijn gemak voelen en er is geen stress; niemand hoeft zich ongemakkelijk te voelen.

Denk vooral niet dat u een "model" moet zijn. Iedereen is uniek en ik zorg ervoor dat uw foto's dat uitstralen.  Alles wat u moet doen, is uzelf zijn...

Lees ook de Google reviews!